doamne fain mai zice din fluier Marlyn Manson...
cam 5:10am e ora acum si azi maine tre sa plec la lucru, nu stiu cum se face de n-am avut somn noaptea asta dupa ce am dormit ieri toata ziua... oricum am descoperit ca bergenbier-ul e bere buna, dar dupa vre-o 5 zile cam incepe sa-s piarda gustul... in urma cu o luna, ca om corect, cinstit, de onoare, cu bun simt, etc. ce sunt mi-am anuntat:- superiorul ca de la 1 iunie imi (un moment sa schimb melodia) imi dau demisia;
- stapanul casei ca de la 1 iulie nu-i mai platesc nimic (sa se duca ... , e 300euro chiria)
- colegii de servici ca o sa-mi fie dor de ei
- parintii ca o sa am nevoie de bani cat de curand
pentru ca acum o luna si 4 zile am luat de pe un stalp un afis , in care scria ca ma plateste bine, imi da de mancare si ma tine gratis numa sa lucrez si am zis: "ai sa-mi .......... acol' ma duc".
Precum fat-frumos, am urcat pe cal, caci aveam abonament, si am plecat la ei la sediu... am luat amenda, deci a trebuit sa ma intorc dupa portofel... am plecat iarasi, mai hotarat decat inainte si dupa juma de ora in care am calcat, la propriu, in picioare o zebra am ajuns in piata mihai viteazu (cu p,m si v mare) iar dupa inca o jumatate de ora eram inscris in programul Work&Travel si urma sa plec peste 2 luni si 4 zile in Grecia(unde imi dadeau aia de mancare)
Sa revenim [23.05.2009 ora 5.15am, doar jumatate din bergenbier in sticla(2l)]
Dupa ce a terminat Daft Punk de urlat la mine in urechi, am deschis mail-ul si... in sfarsit!!!! mesaj de la workexperiencetravelblabla... dragi colegi, prieteni, ce mai... draga haita, ma duc si pana la toamna intru in vacanta pe ikariam....
Glumesc, mesajul suna cam asa: "Stimate participant...din cauza crizei...aproape imposibil...ne cerem scuze...va tinem la curent..." si nush de ce imi tot vine in minte un banc, pe care nu pot sa-l scriu dar il puteti asculta daca vreti....