Imperiul Lupilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Imperiul Lupilor

Imperiul Lupilor

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Razboi cu alianta Karma

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
ank18
Admin

Data de înscriere : 14/05/2009
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti/Campina

Razboi cu alianta Karma Empty
MesajSubiect: Razboi cu alianta Karma   Razboi cu alianta Karma Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 2:45 am

Stimati aliati,
Vreau sa va propun sa declaram oficial raboi aliantei KARMA cu tot ce implica acest lucru.
Trasam niste conditii si scapam si de limita celor 6 atacuri pe zi (vom cara linistiti resursele)

Acest razbel nu poate dura la infinit plus k mai sunt si alte amenintari in alianta (GVV, CSM, tratatul cu AON care sta sa cada).

Astept voturile voastre
Sus In jos
http://ikariam.ro
razvyrazvy

razvyrazvy

Data de înscriere : 30/07/2009
Varsta : 28
Localizare : Alba Iulia

MesajSubiect: Re: Razboi cu alianta Karma   Razboi cu alianta Karma Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 2:49 am

SUNT DEACORD DAR EU TREBUIE SA IMI REFAC MOMENTAN ARMATA Rolling Eyes POATE REUSESC SA FAC CEVA PANA IN WEEKEND SI VIN SI EU
Sus In jos
alexander 23

Data de înscriere : 15/05/2009
Varsta : 39
Localizare : TARGOVISTE, DAMBOVITA

MesajSubiect: Re: Razboi cu alianta Karma   Razboi cu alianta Karma Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 2:53 am

si eu sunt de acord pana la sfarsitul saptamanii o sa revin si eu in bataliile contra karma. am avut o perioada ma i grea si m am ocupat mai mult de cresterea in punctaj si a numarului de nave comerciale
Sus In jos
zet

MesajSubiect: Re: Razboi cu alianta Karma   Razboi cu alianta Karma Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 3:02 am

de acord cu declararea razboiului
obligatoriu sa-si schimbe denumirea si prezentarea sfidatoare si totodata puerila de pe pagina externa
Sus In jos
ZuzaTicaloasa

ZuzaTicaloasa

Varsta : 53
Localizare : The dark side of heaven

MesajSubiect: Re: Razboi cu alianta Karma   Razboi cu alianta Karma Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 3:52 am

sunt de acord cu razboiul..cu 2 conditii
1) o conducere de fier care sa coordoneze poporul in atac
2) 1/2 generali care sa fie on majoritatea timpului si sa poata coordona mai multe grupuri de atac catre diverse tinte
Daca particip la razbel particip nu pentru a fura resurse de la ei...ci pentru distractie
Sus In jos
http://www-e-strong.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Razboi cu alianta Karma   Razboi cu alianta Karma Icon_minitime

Sus In jos

Razboi cu alianta Karma
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Salutare alianta
» Intalnire alianta
» karma punctaj armata

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Imperiul Lupilor :: Alianta :: Conducerea aliantei-
Mergi direct la: