|
| Bancurile voastre | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
ank18 Admin
Mesaje : 46 Data de înscriere : 14/05/2009 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti/Campina
| Subiect: Bancurile voastre Vin Mai 15, 2009 12:16 am | |
| Doi politai gasesc 4 grenazi si unu din ei zice -Bha tinele cu grija sa nu iti scape vreo una, ce ii zicem la comandant daca scapa una si explodeaza -Ii zicem ca am gasit decat 3 | |
| | | ZuzaTicaloasa
Mesaje : 34 Data de înscriere : 15/05/2009 Varsta : 53 Localizare : The dark side of heaven
| Subiect: Re: Bancurile voastre Vin Mai 15, 2009 5:04 am | |
| O baba avea trei gineri. intr-o zi cand ginerele mare venea de la servici, baba care il vede intrand pe poarta sare in fantana. Asta sare dupa ea si o salveaza. A doua zi in curte ginerele gaseste o Dacie cu un biletel pe capota: "Bine faci, bine primesti. Mama soacra." in alta zi aceeasi poveste dar acum cu ginerele mijlociu. Sare si asta dupa baba in fantana o salveaza si in urmatoarea zi gaseste in curte o motocicleta cu un biletel:"Bine faci, bine primesti. Mama soacra." Vine si randul ginerelui mic. Baba face saritura de rigoare dar inainte sa sara dupa ea ginerele sta putin si se gandeste: "Daca ala mare a primit o Dacie, ala mijlociu o motocicleta eu ce o sa primesc? O bicicleta? Aiurea, nu-mi trebuie. Las-o in ma-sa sa moara!" in urmatoarea zi in curte cand iese vede un Mercedes cu un biletel pe capota: "Bine faci, bine primesti. Tata socru." | |
| | | ZuzaTicaloasa
Mesaje : 34 Data de înscriere : 15/05/2009 Varsta : 53 Localizare : The dark side of heaven
| Subiect: Re: Bancurile voastre Vin Mai 15, 2009 8:54 pm | |
| ION: Mai Vasalie, da-mi un chil de palinca pana ce-o fac pe a me. VASALIE: ia mai Ioane, ca doar suntem preteni. ION, dupa doua zile: Mai Vasalie, mai da-mi un chil de pailnca ma, ca n-am reusit s-o fac. VASALIE: Ia ma Ioane, ca o s-o faci azi mane si tu. ION dupa o saptamana venea spre poarta lui Vasalie care era la masa cu Maria lui si zice: Tu, Marie, daca vine la noi zi-i ca nu-s acasa (si se baga sub pat). Vine Ion si zice: Ziua buna Marie! Ziua buna Ioane. Apai Vasalie une-i? Nu-i acasa, zice ea. No, eu am vinit cu ale doua chile de palinca si cu inca o jumate sa ne cinstim ca-ntre pretini din palinca noua. Daca Vasalie nu-i aci, ne-om cinsti doar noi. Se cinstesc, se-ncalzesc, se suie-n pat si s-apuca de treaba. Vasalie de sub pat aude, simte oarece si cugeta adanc: Tui mama ei de treaba! Ce sa fac? Pusca am, gloante am, dar nu-s acasa. | |
| | | ZuzaTicaloasa
| Subiect: Re: Bancurile voastre Sam Mai 16, 2009 12:28 am | |
| Bula se duce la peste ca omul si hop - prinde pestisorul de aur. Scoate pestisorul capul din galeata si-i spune lui Bula: − Da-mi drumul ca daca ma cruti iti indeplinesc trei dorinte. Bula mirat ii da drumu si pestisorul il intreaba care e prima dorinta: − Vreau sa am un cap de elefant Ii face pestisorul un cap de elefant dupa care ii spune: − Zi-mi a doua dorinta. Bula: − Vreau sa am un gat asa lung de girafa. Ii face pestisorul un gat de girafa dupa care il intreaba de a treia dorinta. Bula, aratand deja ca vai de capul lui: − Vreau sa am si niste picioare de strut.. ii face pestisorul picioare de strut. Acum pestisorul mirat din cale afara il intreaba: − Dar bine mai Bula, de ce ai avut dorintele astea bizare? Cei care m-au mai prins mi-au cerut case, bani, masini, femei, iar tu te-ai deformat in halul asta… La care Bula, balanganindu-se intr-una, clatinandu-si capul de elefant pe gatul de girafa si picioarele de strut raspunde mirat: − Aaaa, hai ma, pai se putea si din astea? | |
| | | piq
Mesaje : 28 Data de înscriere : 15/05/2009 Varsta : 37 Localizare : Londra
| Subiect: Re: Bancurile voastre Sam Mai 16, 2009 6:07 am | |
| “Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de cand ai plecat si nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Imi pare rau. Te rog sa imi trimiti inapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky.” Soldatul cu sentimentele ranite si ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite si amante. Pe langa poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui. In total erau 53 de fotografii alaturi de scrisoarea care spunea: “Draga Becky, imi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu esti. Te rog sa-ti iei poza din teanc!” | |
| | | ZuzaTicaloasa
| Subiect: Re: Bancurile voastre Sam Mai 16, 2009 10:21 am | |
| Daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta energie pentru a fierbe o ceasca de cafea. (E greu de crezut ca merita sa faci asta)
La porci orgasmul dureaza 30 de minute. (In viata viitoare as vrea sa fiu porc.)
Cand te dai cu capul de pereti utilizezi cam 150 de calorii pe ora. (Inca nu pot sa-mi iau gandul de la chestia cu porcul.)
Oamenii si delfinii sunt singurele specii care fac sex de placere. (Oare de asta zambeste Flipper mereu?...Si porcii au 30 de minute de orgasm? Nu pare corect...)
Persoanele dreptace traiesc, in medie, cu noua ani mai mult decat cei stangaci. (Daca esti ambidextru se imparte diferenta?)
Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate, poate trage de 30 de ori propria greutate si intotdeauna cade pe partea dreapta cand se imbata. (Dupa ce bea dintr-o sticla, mica-mica, ca...?) (Au platit oare contribuabilii pentru aceasta cercetare??)
Dracii-de-mare au peste 27,000 papile gustative. (Oare ce poate fi atat de gustos pe fundul apei?)
Puricele poate sari peste de 350 de ori lungimea trupului sau. Este ca si cum un om ar sari peste un teren de fotbal. (30 de minute...poti sa-ti imaginezi?? Si de ce porcii?)
Un gandac de bucatarie traieste noua zile fara cap, dupa care moare de foame. (Groaznic...Incepi sa te minunezi de cat de sadici si bolnavi trebuie sa fi fost cei care au urmarit asta.)
Masculul de calugarita nu se poate imperechea cat timp are capul atasat de corp. Femela initiza sexul prin taierea capului masculului. (Iubito, sunt acasa. Ce zici de...) (Ei bine, cel putin porcii sar peste acest aspect...)
Unii lei se imperecheaza de peste 50 de ori pe zi. (In viata mea viitoare inca imi doresc sa fiu porc...calitatea inaintea cantitatii)
Fluturii gusta cu ajutorul picioarelor. (O, doamne...) (La astia este mai rau decat la dracii-de-mare)
Ochiul strutului este mai mare dect creierul sau. (Cunosc astfel de persoane.)
Steaua de mare nu are creier. (Cunosc si astfel de persoane.) (Dupa ce am citit aceste randuri, pot spune ... Porci Norocosi!) | |
| | | ady999
Mesaje : 2 Data de înscriere : 15/05/2009 Localizare : Tulcea
| Subiect: Culmea ikariamului Sam Mai 16, 2009 4:43 pm | |
| Ma gandeam care ar putea sa fie culmea acestui joc ...
exemplu: 1. Sa fie corupt guvernatorul 2. Sa ajunga toti cetatenii alcohoolici 3. Sa realizezi ca toti cercetatorii stau la birou toata ziua si nu descopera nimic (au fost angajati pe pile) 4. Sa realizezi ca toti cetatenii sunt barbati (deci nu are cum sa creasca populatia). 5. Sa ai un geniu in oras care sa cerceteze robotica si sa nu mai ai nevoie de cetateni. 6. Sa renunte cetatenii sa ofere ofrande zeilor fiindca vor sa fie monoteisti. 7. Sa descoperi al doilea bun de lux pe insula ta. 8. Sa descoperi ca doar insula ta detine toate bunurile de lux 9. Sa descoperi ca au plecat toti barbatii din oras din cauza coruptiei si au ramas doar femeile. 10. Sa descoperi ca nu mai munceste nici un barbat din lume fiindca a inceput campionatul mondial de fotbal. 11. Sa ai un geniu in oras care sa cerceteze navele cosmice si zburatul in spatiu si sa se mute toti cetatenii tai pe luna. | |
| | | ady999
Mesaje : 2 Data de înscriere : 15/05/2009 Localizare : Tulcea
| Subiect: ... Sam Mai 16, 2009 4:44 pm | |
| 18.Ar fi culmea ca cetateni sa se sature de vin si sa faca afaceri cu droguri | |
| | | ank18 Admin
Mesaje : 46 Data de înscriere : 14/05/2009 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti/Campina
| Subiect: Re: Bancurile voastre Dum Mai 17, 2009 5:04 pm | |
| * Care este diferenta dintre o blonda si o maimuta? Pe maimuta nu o poti convinge sa faca orice!]
* O baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si promite ca o sa mai traiasca 35 de ani pentru ca a fost credincioasa…. A doua zi baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting facial, silicoane, vopsea blonda, etc.. Ce mai dupa doua zile cu banii de inmormantare era Pamela Anderson. Iese din clinica si o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba, Doamne daca mi-ai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat? NU TE-AM MAI RECUNOSCUT!!
* Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:
Dragi parinti, Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu. Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita! Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati. Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data! Va pup pe amandoi Fiica voastra, Maria ……………….. PS. Tata, am glumit……… sunt la vecini, ma uit la TV. Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA ROMANIA IN MINUTUL 90 DIN NOU!!!
* Intrebare: De ce tine Adrian Copilu’ Minune mainile in sus cand canta..? Raspuns: Ca sa nu-l calce aia in picioare…
* Examen la drept: - Care este pedeapsa pentru bigamie? - Doua soacre…
* Am citit ca tutunul dauneaza si… m-am lasat de fumat! Am citit ca alcoolul dauneaza si.. m-am lasat de baut! Am citit ca sexul dauneaza si…. m-am lasat de…. citit! | |
| | | Q Amir
Mesaje : 8 Data de înscriere : 15/05/2009 Varsta : 45 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Bancurile voastre Dum Mai 17, 2009 5:28 pm | |
| Maria se duce la cimp si vede un tarc unde taurul comunal isi facea datoria cu o vaca.Dupa ce a terminat ,un taran i-a dat o galeata cu apa ,i-a bagat in tarc alta vaca si taurul a repetat operatiunea.Maria ce s-a gindite pare ca apa aceea are un efect.... S-a dus acasa si noaptea dupa primul numar cu Ion i-a dat o cana cu apa. Ion o intreaba: ce-i cu apa,la care Maria ii povesteste ce a vazut ea cu taurul. Atunci Ion ii spune:da fa da la ala ii schimba si vaca. | |
| | | Q Amir
Mesaje : 8 Data de înscriere : 15/05/2009 Varsta : 45 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Bancurile voastre Dum Mai 17, 2009 5:29 pm | |
| Maria spala haine in apa rece a paraului.Din munte se desrpinde un bolovan urias care cade direct pe Maria si o ""dizolva"" in apa.
Ion,care privise scena,se gandeste necajit:
-La naiba!...inca o masina de spalat distrusa de calcar. | |
| | | piq
| Subiect: Re: Bancurile voastre Dum Mai 17, 2009 6:25 pm | |
| Alinuţ şi Alinuţa mergeau pe un pod. Podul s-a rupt şi Alinuţ a căzut şi a murit. Alinuţa a fost mai norocoasă: s-a prins cu ochiu' d-un cui.
Alinuţa era în curte cu o cutie de cuie şi un ciocan. Maică-sa o întreabă: - Ce faci, Alinuţo? - Mă reasamblez!
- Mamă, mamă, nu vreau să golesc gunoiul! - Taci şi înghite... | |
| | | piq
| Subiect: Re: Bancurile voastre Dum Mai 17, 2009 6:27 pm | |
| Doi moroşeni, Gheorghe şi Vasile, merg la lucru în ţară. După prima zi de lucru, merg şi ei la cîrciumă. Ca sa nu zică oamenii că-s beţivi, ei cer două cafele.Gheorghe bea din cafea şi-i dau lacrimile,Vasile îl întreabă: - De ce plîngi, măi Gheorghe?... - Plîng pentru că mă gîndesc la mama, care a rămas acasă singură cu gospodăria. Vasile îl consolează: - Lasă, măi, că ajungem şi noi acasă după ce facem un ban. Bea şi Vasile din cafea şi-i dau şi lui lacrimile, la care Gheorghe îl întreabă: - Ce ai, măi Vasile, de ce plîngi? - Mă gîndesc la săracu' tata cum ar băga p**a-n mă-ta că nu mi-ai spus că-i fierbinte cafeaua! | |
| | | ZuzaTicaloasa
| Subiect: Re: Bancurile voastre Mar Mai 19, 2009 2:09 am | |
| O sotie insarcinata se trezeste in miez de noapte : − Barbate vreau melci! Barbatul pleaca in parc, gaseste cativa melci pe care- i pune in buzunar si... in drum spre casa se intalneste cu o fosta iubita care il invita la ea acasa pt a face amor. Barbatul accepta si se trezeste dimineata ca a uitat de sotie. Ajunge acasa si scoate toti melcii din buzunar asezandui in fata usii. − Unde ai fost nenorocitule? − Hai, baieti, hai ca mai aveti un pic...
=============================
Pe patul de moarte sta intins un batran de 80 de ani, sot, tata, bunic si strabunic. I se apropie sfarsitul si in jurul lui sta toata familia: sotia, copiii, nepotii si cativa stranepoti. Toti asteptau in liniste si deodata batranul spune: -Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate: masini frumoase cu care cutreieram lumea, femei frumoase cu care ma distram, prieteni, si multi bani. Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor sa am o familie ca altfel nu va avea cine sa-mi dea un pahar cu apa cand voi fi pe patul de moarte. Asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat, nu am mai umblat prin baruri si discoteci, ci am stat acasa cu sotia si ne-am uitat la seriale.Masinile le-am folosit pentru concedii cu familia si ca sa aduc copiii de la scoala.Banii s-au dus pentru familie. Si acum cand stau intins si astept moartea, stiti ce este cel mai rau dintre toate? -Ce, dragul nostru tata? -NU MI-E SETE!!! | |
| | | ZuzaTicaloasa
| Subiect: Re: Bancurile voastre Mar Mai 19, 2009 6:37 am | |
| Urmatoarele intrebari despre Australia provin (sau ar putea:)) de la potentiali vizitatori. Raspunsurile sunt cele oferite in realitate de catre oficialii site-ului care au, in mod evident, simtul umorului...
I: Bate vreodata vantul in Australia? Nu am vazut niciodata la televizor ca ar ploua, deci cum cresc plantele? (intrebare venita de la cineva din UK) R: Importam toate plantele gata crescute iar dupa aceea doar stam prin preajma privindu-le cum mor
I: Voi putea vedea canguri pe strada? (intrebare venita din USA) R: Depinde cat de mult alcool veti bea.
I: As vrea sa merg pe jos de la Perth la Sydney - pot urma sinele de cale ferata? (intrebare venita din Suedia) R: Sigur, sunt numai trei mii de mile, luati multa apa cu dvs.
I: Este periculos sa umbli prin tufisuri in Australia? (Suedia) R: Deci este adevarat ce se spune despre suedezi.
I: Exista ATM-uri in Australia? Imi puteti trimite o lista a locurilor unde se afla acestea in Brisbane, Cairns, Townsville si Hervey Bay ? (UK) R: Cumva ultimul dvs. sclav a murit?
I: Imi puteti da cateva informatii despre cursele de hipopotami in Australia? (USA) R: A-fri-ca este continentul acela in forma de triunghi la sud de Europa. AUSTRALIA este insula aceea mare din mijlocul Pacificului care nu are.....sau mai bine nu. Sigur, hipopotamii se intrec in fiecare marti noapte in Kings Cross. Veniti dezbracat.
I: In care directie este nordul in Australia? (USA) R: Stati cu fata la Sud apoi rasuciti-va cu 180 grade. Contactati-ne cand sositi si va vom da si restul detaliilor.
I: Pot aduce cu mine tacamuri in Astralia? (UK) R: De ce? Folositi-va degetele cum facem si noi.
I: Imi puteti trimite programul Corului de baieti din Viena (Vienna Boys' Choir)? (USA) R: Austria este tara aceea micuta invecinata cu Germania , a carei......sau mai bine nu. Sigur, Vienna Boys Choir canta in fiecare marti noaptea in Kings Cross, imediat dupa cursa de hipopotami. Veniti dezbracat.
I: Pot purta tocuri inalte in Australia? (UK) R: Sunteti politician britanic, nu-i asa?
I: Exista supermarket in Sidney si laptele se gaseste pe tot parcursul anului? (Germania) R: Nu, noi suntem o civilizatie pasnica de vanatori/taietori de lemne. Laptele este ilegal.
I: Va rog trimiteti o lista a tuturor medicilor din Australia care pot distribui ser impotriva veninului de sarpe cu clopotei. (USA) R: Serpii cu clopotei traiesc in America, care este locul de unde veniti dvs. Toti serpii australieni sunt perfect inofensiv, pot fi prinsi in siguranta si tranformati in animale de casa.
I: Am o intrebare despre un animal faimos in Australia dar i-am uitat numele. Este un fel de urs si traieste in copaci. (USA) R: Se numeste urs cazator (Drop Bear). Se numeste astfel pentru ca pica din arborii de cauciuc si mananca creierul oricui trece pe sub acestia. Ii puteti speria stropindu-va cu urina umana inainte de a iesi la plimbare. | |
| | | ZuzaTicaloasa
| Subiect: Re: Bancurile voastre Mier Mai 20, 2009 6:34 am | |
| Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam fara experienta... Cadra aiurea pozele, si de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin douä unguroaice - mama si fiica. − Bune ziua, domnu foto. Venit noi la dumnevostre se foteti la noi. Acuma, pe mine foteti in fund, si pe fata in píciore. Da' stiti ce rughem la dumnevostre, domnu foto? Foteti la noi ase de se ne iese ochii! | |
| | | ZuzaTicaloasa
| Subiect: Re: Bancurile voastre Vin Mai 29, 2009 3:50 am | |
| This is an actual job application that a 17-year-old boy submitted at a McDonald’s restaurant in Florida; and they hired him because he was so honest and funny!
NAME: Greg Bulmash.
SEX: Not yet. Still waiting for the right person.
DESIRED POSITION: Company’s President or Vice President. But seriously, whatever’s available. If I was in a position to be picky, I wouldn’t be applying here in the first place.
DESIRED SALARY: $185,000 a year plus stock options and a Michael Ovitz style severance package. If that’s not possible, make an offer and we can haggle.
EDUCATION: Yes.
LAST POSITION HELD: Target for middle management hostility.
SALARY: Less than I’m worth.
MOST NOTABLE ACHIEVEMENT: My incredible collection of stolen pens and ‘post-it’ notes.
REASON FOR LEAVING: It sucked.
AVAILABLE FOR WORK: Of course. That’s why I’m applying.
PREFERRED HOURS: 1:30 – 3:30pm., Monday, Tuesday and Thursday.
DO YOU HAVE ANY SPECIAL SKILLS?: Yes, but they’re better suited to a more intimate environment.
MAY WE CONTACT YOUR CURRENT EMPLOYER?: If I had one, would I be here?
DO YOU HAVE ANY PHYSICAL CONDITIONS THAT WOULD PROHIBIT YOU FROM LIFTING UPTO 50lbs?: 50lbs. of what?
DO YOU HAVE A CAR?: I think the appropriate question here would be “Do you have a car that runs?”
HAVE YOU RECEIVED ANY SPECIAL AWARDS OR RECOGNITION?: I may already be the winner of the Publishers Clearinghouse Sweepstakes.
DO YOU SMOKE?: On the job, no, on my breaks, yes.
WHAT WOULD YOU LIKE TO BE DOING IN FIVE YEARS?: Living in the Bahamas with a fabulously wealthy dumb blond supermodel who thinks I’m the greatest thing since sliced bread. Actually, I’d like to be doing that now.
DO YOU CERTIFY THAT THE ABOVE IS TRUE AND COMPLETE TO THE BEST OF YOUR KNOWLEDGE?: Yes. Absolutely.
SIGN HERE: Aries. | |
| | | piq
| Subiect: Re: Bancurile voastre Mar Iun 02, 2009 4:24 am | |
| Vorbe de duh adunate din revistele cu integrame: - Cand tara arde stam nepieptanati? (Baba Novac) - Caut sotie cu arbore genealogic. (Omul cu drujba) - Nu speram ca tata sa apara asa de des la Antena1. (Fetele marinarului) - Din fericire avem multi elevi superdotati. (Eleva porno) - Pentru o alimentatie rationala gatim creier pane. (Un bucatar canibal) - Mereu sunt tentat sa ma adresez cu "inaltimea voastra". (Emil Boc) - Prefer banii lichizi. (Unul care-si bea banii) - A sosit momentul sa strangem cureaua! (Viorel Catarama) - Gemenii din New York au avut o soarta si mai trista. (Romulus si Remus) - N-as suporta sa mi se zica "cel cumplit"! (Ivan cel Groaznic) - Omul este un animal politic. (Boureanu si Vacaroiu) - Va dorim sa castigati experienta! (Loteria romana) - La Paris esti nevoit sa te culci o data cu gainile. (Cocosul Galic) | |
| | | ank18 Admin
| Subiect: Re: Bancurile voastre Joi Iul 16, 2009 3:33 pm | |
| O sotie ingenioasa si un sot...neinspirat
In noaptea nuntii lor, tanara mireasa s-a apropiat de noul ei sot si i-a cerut 20 de dolari pentru prima lor noapte de dragoste. Fiind foarte nerabdator, sotul a acceptat bucuros oferta. Timp de 30 de ani, acest scenariu s-a repetat de fiecare data cand faceau dragoste, iar el considera ca este o modalitate draguta de a-i da bani pentru haine noi si alte accesorii de care avea ea nevoie.
Cand a ajuns acasa intr-o zi, sotia a fost surprinsa sa-si gaseasca sotul mort de beat. In urmatoarele cateva minute, el i-a explicat ca seful sau a facut reduceri de personal si l-a concediat. I-a marturisit ca era foarte putin probabil sa-si gaseasca la 59 de ani un post care sa fie la fel de bine platit, asa ca erau ruinati financiar.
Sotia i-a inmanat cu calm un portofoliu bancar cu depozite si dobanzi in valoare de aproape 1 milion de dolari. Dupa aceea i-a aratat certificate de depozit eliberate de banca care valorau peste 2 milioane de dolari si a mentionat ca erau printre cei mai importanti depunatori din banca. I-a explicat ca acesta era rezultatul economiilor si investitiilor facute de ea datorita faptului ca il taxase pentru sex in toti acesti ani.
In fata acestor dovezi in valoare de peste 3 milioane de dolari, sotul ei a ramas mut de uimire. In cele din urma si-a redresat vocea si i-a spus: - Daca aveam idee ca faci asa ceva, ti-as fi incredintat toata afacerea mea.
In acel moment ea a luat pistolul si l-a impuscat. Morala: Cateodata barbatii pur si simplu nu stiu cand trebuie sa-si tina gura inchisa. | |
| | | ank18 Admin
| Subiect: Re: Bancurile voastre Joi Iul 16, 2009 3:34 pm | |
| Barbatul casei... Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si, proptindu-se in fata ei, ii spune : - De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege!!! Ai inteles? Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez. Dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza!!?? Nevasta ii raspunde: - Aia de la pompe funebre?! | |
| | | ank18 Admin
| Subiect: Re: Bancurile voastre Joi Iul 16, 2009 3:34 pm | |
| O banda de mascati sparg o banca, fura toti banii si cind sa plece unul dintre ei se apropie de o caserita si-i cere sa-i faca sex oral. - Hai repede ca ma grabesc, spune banditul! - Domnule va rog, ati luat toti banii ce va mai trebuie? Banditul scoate pistolul si-l pune la timpla femeii armindu-l. Vazind ca n-are ce face femeia incepe sa-i faca sex oral, la care banditul exclama multumit: - Vezi nevasta ca se poate?!?!? Vezi ca se poate!!! | |
| | | ank18 Admin
| Subiect: Re: Bancurile voastre Joi Iul 16, 2009 3:35 pm | |
| Conversatie in avion intre un domn si o fetita. Domnul zice: - Ce-ar fi sa stam de vorba?, se pare ca timpul trece mai repede conversand. - Bine, zice fetita ,inchizand cartea pe care abia o deschisese, despre ce ati dori sa vorbim? - Pai, zice domnul, o tema interesanta ar fi despre fizica atomica, nu crezi? si surade superior. - De acord, dar intai vreau sa va intreb ceva: O vaca, un cal si o oaie mananca acelasi lucru - iarba, dar oaia excreta niste bilute, vaca o placinta, iar calul niste mingi uscate. Cum va explicati fenomenul? - Habar n-am, zice domnul, minunandu-se de inteligenta fetitei. - Atunci, cum vreti sa vorbim de fizica atomica, daca nici despre c***t nu stiti nimic??? | |
| | | ank18 Admin
| Subiect: Re: Bancurile voastre Mar Iul 21, 2009 8:03 pm | |
| CE SE INTAMPLA DACA DEPUI MARTURIE FALSA „Stiti cat primiti daca depuneti marturie falsa?” „Da, inculpatul a spus ca imi da 50 de milioane.”
CU TATICUL LA .... Sotia pleaca in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii pregateste micul-dejun, il ia de mana sa il duca la gradinita. La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita, si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita, copilul ii spune: - Taticule, inca o gradinita si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!
DIFERENTA INTRE UN CHIRURG SI UN MECANIC Un mecanic auto demonta chiulasa motorului unei masini scumpe, cand zareste un chirurg binecunoscut intrand in atelier. Mecanicul l-a strigat: - Hei, doctore, pot sa-ti pun o intrebare? Chirurgul, putin surprins, se apropie de mecanic. Acesta se ridica, isi sterge mainile si intreaba: - Doctore, uita-te la acest motor, ii deschid inima, ii scot pistoanele, ii scot valvele, repar stricaciunile, apoi le pun la loc si, cand termin, merge ca nou. Atunci cum se face ca eu am un salariu mic, iar dumneata castigi bani grei facand, practic, acelasi lucru? Chirurgul a zambit si i-a soptit: - Incearca sa faci asta cu motorul pornit.
EXAMENUL DE LOGICA Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului: - Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota? - Profesorul: Da. - Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal? Se gandeste profesorul.... nu stiu, si ii mareste nota. Studentul raspunde: - Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal.
FEMEI FIDELE Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc, se concentreaza asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele". | |
| | | ank18 Admin
| Subiect: Re: Bancurile voastre Mar Iul 21, 2009 8:13 pm | |
| CALATORIE CU AUTOBUZUL Un tip se suie intr-un autobuz, se duce si perforeaza un bilet, dupa care mai perforeaza inca unul. Un calator il intreaba: - Scuzati-ma, de ce ati perforat 2 bilete? - Pai daca il pierd pe primul si vine controlorul sa il am pe al 2-lea. - Bine, si daca le pierdeti pe amindoua? - Pai am abonament, ma baiatule!
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba "Va log, aveti iepulasi dlagalasi ?" Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba "Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?". Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta: Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale".
Un turist, strabatand mlastinile din Florida: - Este adevarat ca daca porti o lanterna, nu te mananca crocodilii? - Depinde cat de repede poti sa fugi ea in mana, ii raspunde ghidul.
O femeie intra in bucatarie, isi gaseste sotul la vanatoare de muste si il intreaba ce face. - Vanez muste, raspunde el. - A! ai omorat vreuna? - Da, 3 masculi si 2 femele, spune el. Intrigata, femeia il intreaba cum le deosebeste, la care el raspunde: - Pai 3 dintre ele erau pe-o sticla de bere si 2 pe telefon.
Un hot sparge o locuinta si cauta sa vada ce poate gasi. La un moment dat aude o voce domoala soptind: "Iisus te vede". Gandindu-se ca totul e doar imaginatia sa, continua sa caute. La un moment dat, vocea sopteste din nou: "Iisus te vede". Hotul isi aprinde lanterna si vede un papagal intr-o cusca. Il intreaba pe acesta daca el a fost cel care a vorbit si papagalul ii raspunde ca da. Il intreaba pe papagal care-i este numele si acesta raspunde: "Moses". Hotul il intreaba contrariat: "Ce fel de oamnei isi botezeaza papagalul Moses?", la care papagalul raspunde: "Acelasi fel de oameni care isi botezeaza si pit bull-ul Iisus".
Un american vrea sa cumpere o ferma in Ardeal. Face turul fermei si, la sfirsit vede stupii de albine. - Nu mai cumpar ferma ca mi-e frica de albine. - Hai dom'le ca albinele sunt bune: fac miere, ceara si dau propolis. - Nu, ca mi-e frica de albine. - Uite dom'le facem un pariu: te leg dezbracat de copacul asta si daca te musca vreo albina pana maine dimineata, iti dau ferma pe gratis. Dimineata il gaseste palid, obosit, vlaguit. - Ce-ai patit, te-a muscat vreo albina ? - Nu. - Atunci ce? - Bade ................ vitelul de acolo ................... n-are mama? | |
| | | ank18 Admin
| Subiect: Re: Bancurile voastre Mar Iul 21, 2009 8:45 pm | |
| Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii... In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou... Fata logodita a spus: - Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus "Esti femeia vietii mele, te iubesc"... dupa aceea am facut dragoste toata noaptea. Amanta s-a laudat si ea: Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea! In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea: - Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi. Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere si a spus: - Hei Batman, ce-avem la cina?
Doi ardeleni, Gheo si Toader vin la Bucuresti si se opresc in fata Operei. - Ma Gheo, ai fost vreodata la opera ? - Neam de neamul meu n-o fost ! - Nici eu ! Hai sa ne tapam inauntru ! ...Cumpara bilete, intra si iau loc. La un moment dat, Toader: - Ma Gheo, ma, da' pe mine ma taie, ma ! Ma duc sa ma cac ! - Du-te mai ! Toader dispare si se intoarce exact la terminarea actului intai. Isi intreaba amicul : - No, cum o fost pana amu ? - Apai sa vezi : S-o deschis cortina si acolo pe scena era un pom, o pajiste si o banca...Iar pe banca, o femeie, care, la un moment dat a inceput sa zbiere la noi! Da' zbiera de mama focului! Apoi a venit un barbat mandru, care urla si el cat il tinea gura...Apoi ei au plecat, ai aparut tu, te-ai cacat la umbra pomului, pe urma s-o inchis cortina si-amu, iaca, asteptam sa vedem ce-o mai fi...
In Japonia s-a inventat un robot care prinde hoti. - In Japonia, in doar 5 minute s-au prins 100 de hoti. - In SUA, in doar 5 minute au prins 200 de hoti. - In Romania, in 5 minute cineva a furat robotul...
Intr-o maternitate nasc o moldoveanca, o ardeleanca si-o negresa. Se incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice: "Sa-l chemam pe ardelean ca-i mai calculat si daca isi recunoaste copilul am scapat". Vine ardeleanul si alege negrul, la care doctorul zice: "Ce faci, bai, esti nebun? Nu vezi ca-i negru?". La care ardeleanul raspunde: "Da, dar unul dintre aia doi e moldovean si eu nu risc."
Intr-o zi Bula mergea cu masina si de odata controlul de rutina al politiei. Politaiul cand il vade zambeste si ii spune : -Ati castigat premiul cel mare, sunteti primul conducator auto care are pusa centura de siguranta. Baietii de la ProTV, pe faza, il intreaba pe Bula ce are de gand sa faca cu banii. -Cred ca o sa-mi iau carnetul de sofer. Politaiul mirat: -Nu aveti permis? Nevasta lui Bula sare si spune : -Nu-l luati in serios, asa face tot timpul cand e beat. Politaiul din ce in ce mai mirat: -Mergem la post. Tatal lui Bula sare si el: -Bai boule, ti-am spus de atatea ori sa nu mai iesi cu masini furate la drum. Politaiul socat cheama ajutoare. Din portbagaj iese fratele lui Bula si intreaba speriat: -Am trecut granita? ca este al dracu de cald in spate!! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancurile voastre | |
| |
| | | | Bancurile voastre | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |